Vezérelvünk a modern tradíció. Kisüzemi előállításban követve a nemes hagyományokat, a lehető legnagyobb gondossággal eljárni az alapanyag-beszerzéstől a főzdei folyamatokon át a palackozásig. Hagyni a sört elég ideig a tartályban, szűretlenül palackozni, palackban utóerjeszteni. Mindezt persze a legmodernebb módszerekkel, különleges receptek megalkotásával. Ez adja a Klasszik- sorozat alapját. (Bohém Pilzeni, Ambrózia Belga Búza, Etyek-IPA, Bard’s Porter, Bookkeeper’s Bitter Ale, Premier Pale Ale). Persze nem kell mindent nagyon komolyan venni, nem árt néha egy kis funky feeling sem. Hiszen mi van akkor, ha elengedjük a fantáziánkat, ha előbújik belőlünk a szakállas, tetovált állat brewmaster. A főzdevezető jobb és balkeze (Márk és Kende) tökéletesen megszemélyesíti ezt az életérzést. Segítségükkel indult el a Just for Fun-sorozat, amibe minden belefér. De konkrétan minden…