A fóti üzem egy referenciaüzem volt, amely a későbbiekben aktív sörgyártásba kezdett és olyan ikonikus kézműves sörök gyártója lett, mint a Keserű Méz vagy a Fóti Zwickl. A 2000-es évek végén elindult sörforradalomhoz csatlakozva elkezdtünk olyan sörkülönlegességeket is készíteni, amelyekkel hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Az üzem egy Osterbräu rendszerű sörfőzde, amely 120 m2-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása, ami közepes méretűnek számít a kisebb sörgyárak között. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálunk állandó jelleggel, de teljes palettánk közel 20 típust számlál. Kézműves Sörfőzde révén a gyártás szinte teljes része gépek nélkül, kézzel történik. Kézzel töltjük, címkézzük az üvegeinket és a sörfőzés is sörfőzőmesterek keze által készül. A minőségi alapanyagok és a nagy szakértelem az, ami ilyen sikeressé tette az üzemünket.