Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft.
1033 Budapest, Fő tér 2.
+36 30 883 1953
+36 30 546 1651

Infópont és jegyiroda – Helló Ősz!

Vegyen jegyet és tervezgessen nálunk egy kávé mellett!

Itt az ősz, amikor újra a kulturális kikapcsolódásé a főszerep. Beindul a színházi- és zenei élet, egymást érik a jobbnál-jobb programok a fővárosban és országszerte. Mi, az Esernyősben azonban nem csak programokat kínálunk.

Ha a Hello Ősz! kampány keretében nálunk vásárol jegyet, hangulatos kávézónkban vagy a Fő térre néző teraszunkon vendégül látjuk egy remek aromákkal csábító kávéra, amely kizárólag az Esernyős számára összeállított 42 Blend alapján készül La Marzocco kávégépünkön!

Ehhez nem kell mást tennie, mint felkeresni bennünket október 1. és november 15. között bármelyik szombaton, a turisztikai információs pontunkban működő jegyiroda nyitva tartási idejében és megváltani kiválasztott jegyét az Interticket országos hálózatában szereplő bármelyik programra, színházi produkcióra vagy koncertre 1.000 Ft érték felett.

Tervezzen programot és kávézzon nálunk!

 

 

Az Esernyős 2015 januárja óta várja vendégeit számos saját szervezésű programmal, amelyekről bővebben ITT olvashat. Kulturális eseményeinkre információs pultunkban és a Jegymester oldalán válthatja meg jegyeit.

További szolgáltatásként az információs pultban elérhető jegyirodánkban a Jegymester és az Interticket kínálatában található bármely fővárosi és vidéki színházi előadásra, képzőművészeti kiállításra és koncertre is előzetesen megválthatóak a jegyek. Információs pultunkban tájékozódhat a kerületi kulturális eseményekről, valamint ingyenes kiadványok és programajánlók is elérhetőek.

További TURISZTIKAI INFORMÁCIÓKAT ITT talál!

INFORMÁCIÓS PULT ÉS JEGYIRODA NYITVATARTÁS:
hétfő: 9.00-17.00
kedd-péntek: 9.00 – 21.00
szombat: 10.00 – 16.00

Jegyet vásárolok
III. kerületi programot keresek