Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.
1033 Budapest, Fő tér 2.
+36 30 883 1953
+36 30 546 1651
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kokas Klára Alapítvány – Kendőlengetős koncert

április 30., 10:00 - 11:30

Éneklés, szabad játék, zene hallgatás és improvizatív mozgások. A komolyzene és a népdalok izgalmas fúziója. Egy lépéssel közelebb a zenéhez.
Hogyan lehet másképp hallgatni, érezni, átélni? Milyen legyen az első találkozás a zenével? A koncerteken a dalokat mindig tapssal szakítják meg, pedig a számok vége még nem jelenti mindennek a végét, hiszen bennünk még tovább él.
A Kendőlengetős koncerteken a zeneszámok végén kendőt lengetnek, így a zenék közötti csöndben adatik meg, hogy a mű még magától csengjen le bennünk.
Egyszeri élmény mind az alkotóknak és a befogadónak is. Testközelben a zenészekkel. A Kokas-pedagógiának köszönhetően a koncert utáni foglalkozáson a közös éneklés, mozgás, rajz, alkotás élményének beépítésével teljesen egyedi élmény részesei lehetnek a résztvevők.
Kinek ajánljuk? Azoknak a kisgyerekeknek, akik csak most ismerkednek a zenével, és az igazán értékes zenével szeretnénk megismertetni őket, azoknak a nagyobb gyerekeknek, akik szeretnek játszani, részesei lenni az eseményeknek, és a szüleiknek akik szeretnének közös élményeket a gyermekeikkel, kicsit másképp látni a világot.
Jegyár: 2500Ft/család (max 4fő), jegyek a helyszínen válthatóak, előzetes regisztráció: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdHNZ8XP2u…/viewform…
Helyszín: Esernyős, Szindbád rendezvényterem

Részletek

Dátum:
április 30
Időpont:
10:00 - 11:30
Esemény kategória:

Helyszín

Esernyős Szindbád tér
Fő tér 2.
Bp, 1033 Magyarország
Honlap:
www.esernyos.hu
Jegyet vásárolok