Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft.
1033 Budapest, Fő tér 2.
+36 30 883 1953
+36 30 546 1651
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Magento Meetup Hungary – Hello Ősz!

2019-10-17., 19:00 - 23:00

Sorozatunkban KKV-k és freelancerek, egyéni vállalkozók és digitális nomádok számára mutat be a mindennapi üzletvezetésben használható tippeket, gyakorlati példákat, sikeres megoldásokat. Fejleszd magad és pörgesd fel a vállalkozásod!

Magento Meetup Hungary (Restarted) immár harmadik alkalommal, 2019 októberében! Célunk, hogy INGYENES fórumot kínáljunk a Magento fejlesztéssel, üzemeltetéssel foglalkozó fejlesztőknek és rendszeradminisztrátoroknak, illetve az online kereskedelemhez Magento alapú boltot használó kereskedőknek, vállalkozóknak. Olyanokat is várunk, akik még csak érdeklődnek a platform iránt, de még nem volt alkalmuk tapasztalatot szerezni a használatában vagy fejlesztésében.

 

ELŐADÁSOK
—————–

Papp Gábor | The Pitch – https://thepitch.hu/
SEO és marketing az e-kereskedelemben

Online marketing és SEO szakember. Szakterülete a keresőoptimalizálás, a Growth Hacking és az üzleti modellek. Ügyfelei között van több hazai és külföldi multinacionális vállalat, technológiai cégek, de dolgozik együtt New York Times Bestseller íróval is.

Online marketing and SEO expert. His focus areas include SEO, Growth Hacking and business models. He works with large, international clients, tech companies and even a New York Times Bestseller Author.

 

ITEGRATION – Miért éppen Magento?

Bemutatjuk mire jó a Magento, milyen felhasználási területeken érdemes bevetni, kinek érdemes használni, és kinek nem, illetve mit hozott a Magento 2 az 1-hez képest.

 

Részletek

Dátum:
2019-10-17
Időpont:
19:00 - 23:00
Esemény címkék:
, , , , , ,
Jegyet vásárolok