Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft.
1033 Budapest, Fő tér 2.
+36 30 883 1953
+36 30 546 1651
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Óbudai Kult.Éj

augusztus 1., 18:00 - 22:00

Idén augusztus 1-jén egy kora délutántól késő éjszakáig tartó kulturális maratonnak lehet részese mindenki, aki Óbudára látogat.

A 3. kerületi kulturális helyszínek -amelyek között múzeumok, galériák, kávézó, sörkert és könyvtár is található – összefogtak, hogy egy, a múzeumok éjszakáját idéző, óbudai kulturális rendezvényt hívjanak életre. Ez lett az Óbudai Kult.Éj!

Programok az Esernyősben

18:00 ÓDZ Kisegyüttes
Tagjai: Mayer Albert (gitár), Szalkay Dávid (trombita), Béres Eszter (ének)
19:30 A Fő tér 2. titkai
Rendhagyó sétára invitálunk. Hol rejtőzik Budapest legapróbb kávézója? Hány lépést kell tennie Szindbádnak, hogy esernyőhöz jusson? Óbuda Fő tere hatalmas átalakuláson ment keresztül az 1800-as évektől, mi pedig végigjárjuk, hogyan lett a lóvasút egyik megállójából élhető, autók nélküli köztér, hogyan lett a Fő tér 2. épülete egykori kereskedőházból mára népszerű közösségi találkozópont, belopakodunk a közönség előtt máskor rejtett színhelyekre ebben az impozáns házban, és egy röpke épületbejárással századok életét vesszük sorra macskakőtől stukkóig. Előzetes regisztráció szükséges a www.imaginebudapest.hu oldalon, jegyár: 1.000 Ft.
Esernyős Galéria – Létai Gábor: Önmegvalósítás
A digitális rajzok tárlata a kávézó nyitvatartási idejében látogatható.

A rendezvény 2020. augusztus 1-jén 16 órától éjfélig tart.
Jegyek:
Teljes árú (14 éves kortól): 1000 Ft
14 év alatt: ingyenes

Az egyszer megváltott belépőjegyek érvényesek a programban résztvevő összes múzeum és egyéb helyszín látogatására. A belépőjegyek az egyes helyszíneken vásárolhatók meg.

A 3. kerületi kedvezmények ezen az eseményen nem érvényesek. Néhány program, foglalkozás költségtérítéses, ezeket az adott intézmények külön jelzik felületeiken.

www.obudaikultej.hu

 

Részletek

Dátum:
augusztus 1
Időpont:
18:00 - 22:00
Jegyet vásárolok