Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.
1033 Budapest, Fő tér 2.
+36 30 883 1953
+36 30 546 1651
Események betöltése

« Összes Események

Terasz Live – Villon trió

szeptember 22., 18:00 - 19:00

A zenekar tagjai, Bubnó Márk dob,ének ; Farkas Izsák hegedű, ének; Kiss Barna gitár, ének. A VILLON TRIÓ együttest Kiss Barna hozta létre azzal a céllal, hogy Francois Villon, Petőfi Sándor és Weöres Sándor verseinek megzenésítéseivel bebizonyíthassa: “A zenés verselés nem csupán értelmiségi nyafogás!”  A VILLON TRIÓ saját dalai életünk olyan dolgairól szólnak, melyek nap mint nap körülvesznek bennünket, a megzenésített versek pedig könnyed szórakozást nyújthatnak a hallgatóságnak.

A VILLON TRIÓ együttes műsora Francois Villon kocsmaballadáiból, Weöres Sándor és Petőfi Sándor megzenésített verseiből, valamint saját dalokból áll.

Az  együttes tagjai az utóbbi években többször bejárták Magyarországot és Erdélyt egyaránt, s mindenhol nagy sikerrel mutatták be a csavargó francia költő, Francois Villon balladáit. A Faludy György és más magyar költők fordításaiból álló műsor egyszerre kulturális műsor és könnyed szórakozás.

A formáció tagjai az utóbbi énekben különféle formációkban (többek között a Jobb velünk a világ rendezvények alkalmával) szinte az összes hazai ismert előadóval álltak közösen színpadon (Presser Gábortól kezdve Lovasi András zenekarain, Takács Tamáson, a EDDA-n és Rúzsa Magdin keresztül Révész Sándorig). Műsoruk korosztálytól függetlenül kellemes szórakozást nyújt.

A VILLON TRIÓ első lemeze 2010-ben jelent meg ‘Szépnek Szép…’ címmel, mely 10 000 példányban fogyott el eddig.

A koncert különlegessége az lesz még, hogy a színpad ezen az estén egy kisbusz teteje lesz!

 

Részletek

Dátum:
szeptember 22
Időpont:
18:00 - 19:00
Esemény kategória:

Helyszín

Esernyős terasz
Fő tér 2.
Budapest, 1033 Magyarország
Honlap:
www.esernyos.hu
Jegyet vásárolok