Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.
1033 Budapest, Fő tér 2.
+36 30 883 1953
+36 30 546 1651
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ESERNYŐS a világ körül! – Jazz koncert – Keck Mária (HU) & Tomaz Pacnik (SI) – EX AURO és Luiz Mura

május 1., 17:00 - 18:00

Ének, tánc, cajón – Keck Mária
Zongora – Tomaž Pačnik
Trombita – Gašper Selko

Az EX AURO egy world-jazz-flamenco fúzió projekt, amely Keck Mária és Tomaž Pačnik találkozásából született. Etnikus dalokat szólaltatnak meg saját megfogalmazásukban: indiai, török, arab, szefárdi, roma, perui, argentín és más dallamok keverednek a jazz álomszerű, intenzív hullámaival és a flamenco ritmusok és tánc szilaj feszességével. Ezúttal Gašper Selko csatlakozik hozzájuk karizmatikus és atmoszférikus hangzásával.

Keck Mária kilenc évig élt és építette művészi karrierjét Spanyolországban. Mint táncos és énekes számos tradicionális flamenco és flamenco fúzió projekttel utazta körbe Európát, Japánt és Argentínát. Jelenleg Szlovéniában él, tanít és alkot.

Tomaž Pačnik aktív résztvevője a szlovén és internacionális jazz színpadoknak, legjelentősebb projektje a Jazoo, egy szlovén ethno-jazz produkció, amellyel már öt lemeze megjelent.

Gašper Selko memcsak egy műfajban találta meg a helyét, de elkezdett felfedezni egy egyedi zenei kifejezést a jazzben, az etnóban, az elektronikus zenében, egészen a metálig, a hip hopig és végső soron a kortárs intermédia műfajokig. Számos együttes tagja, számos neves művésszel dolgozik együtt Szlovéniában.

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/exauro.worldmusic

Videók: https://www.youtube.com/watch?v=W2ascdkWxVw

Jegyár: elővételben 1500 Ft, a helyszínen 2000 Ft

Jegyvásárlás: http://www.jegy.hu/program/esernyos-a-vilag-korul-jazz-koncertek-keck-maria-tomaz-pacnik-ex-auro-es-luiz-murakami-133115

Helyszín: Esernyős udvar

Rossz idő esetén a program a Szindbád rendezvényteremben lesz megtartva.

Részletek

Dátum:
május 1
Időpont:
17:00 - 18:00
Esemény kategória:
Jegyet vásárolok