Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft.
1033 Budapest, Fő tér 2.
+36 30 883 1953
+36 30 546 1651
Események betöltése

Következő Események

Események keresése és nézet választás

Esemény nézet navigáció

2019 augusztus

Warm-up Udvar – Shaibo

augusztus 15., 20:00 - 22:00

Egész nyáron akusztik! Minden csütörtökön 20 órától Warm-up Udvar az Esernyősben.   2018-ban a Shaibo megújult és kétbázisú projektté vált. Szigeti Zsófi-Nyitrai Péter producer pároshoz csatlakozott Bécsy Bence (gitár) és Kovács Miki (dob). A zenekar elektronikával megspékelt kísérletező, elszállós dalait ülve maradáshoz alkalmatlan groove-ok tördelik, soulos elemek tarkítják.   Jegyár: 1.000 Ft Eső esetén a Szindbád Rendezvénytérben.  

Tudj meg többet »

Terasz Live – Szécsi Böbe

augusztus 21., 19:00 - 21:00

Szabadtéri koncertek kiemelt szerda estéken a Gázlámpa Kioszk teraszán.   Szécsi Böbe eddig pályafutása során sokféle zenei stílusban és formációban próbálhatta ki magát, többek között dolgozott már együtt a Brainszel, Diazzal vagy a Halott Pénzzel is. Közel 4 éve a Belau zenekar élő formációjának állandó énekesnője. Akusztikus műsorában feldolgozás dalok mellett saját szerzemények is helyet kapnak. Gitárosa, Gyarmati Fanny jelenleg az amerikai Berkleen tanul, közösen egy igazán izgalmas akusztikus műsort raktak össze.   A program ingyenes! Eső esetén a kávézóban.…

Tudj meg többet »

Warm-up Udvar – Antonia Vai duo

augusztus 22., 20:00 - 22:00

Egész nyáron akusztik! Minden csütörtökön 20 órától Warm-up Udvar az Esernyősben.   A svéd-magyar gyökerű dalszerző-énekes díva különleges karaktert képvisel a hazai zenei világban: nemcsak gyönyörű és erős, független nőként, de a világzenét soullal, poppal vegyítve mély mondanivalóval bíró dalok írójaként is tündököl. Megnyerő egyéniségével, dinamikus előadásával és nyers szövegeivel – Antonia Vai zenéje egy szenvedélyes történetet mesélő utazás.   Jegyár: 1.000 Ft Eső esetén a Szindbád Rendezvénytérben.  

Tudj meg többet »

Terasz Live – Beb Hop Slammers

augusztus 28., 19:00 - 21:00

Szabadtéri koncertek kiemelt szerda estéken a Gázlámpa Kioszk teraszán.   Súlytalan zuhanás különböző műfajokba kapaszkodva – ez a Beb-Hop Slammers: egy olyan zenekar, amely a fúziós-jazz, a hiphop és a nyugati parti funk elemeit összemosva teremt sajátos atmoszférát a hazai könnyűzene színterén. Zenéjükre ringatózva a közönség elmerülhet az improvizatív jazz-hop lendületében és a mérföldes grúvok kavalkádjában!   A program ingyenes! Eső esetén a kávézóban.

Tudj meg többet »

Warm-up Udvar – Kardos – Horváth János

augusztus 29., 20:00 - 22:00

Egész nyáron akusztik! Minden csütörtökön 20 órától Warm-up Udvar az Esernyősben.   Kardos-Horváth János dalszerző pontos szövegei jól tükrözik a világot. A Kaukázus zenekar frontembere a magyar beat hagyományokat követve, a könnyűzenét, mint kommunikációs teret használva dokumentálja korunkat. Ebben az érzelmek, a globkrit, a közélet ugyanúgy benne van, mint a személyes kételkedés, keresés. Ne legyen kétségünk, az ízlésesen megfogalmazott magyar szöveg és a fülbemászó dallamok igenis megállnak, megutaztatnak egy szál gitárral is!   Jegyár: 1.000 Ft Eső esetén a Szindbád…

Tudj meg többet »
+ Események exportálása