Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft.
1033 Budapest, Fő tér 2.
+36 30 883 1953
+36 30 546 1651
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Esernyős Live – IDEGEN akusztik | DUNGAREE akusztik

március 22., 19:00 - 21:00

Újratöltünk: az Esernyős Live a Warm-up Udvar télikertje! Bemutatjuk a Hangfoglaló Program fiatal, bizonyítottan ütős zenészeit.

 

Jegyár: 1000 Ft

(Pontos kezdés.)

 

19.00 IDEGEN
A 2016-os Ördögkatlan fesztiválon két pohár száraz vörösbor mellett alakult IDEGEN szobazenés projektből vált a magyar alternatív szcéna szereplőjévé. Rockzenei alapokra épülő dalaikban nem félnek jazz, vagy akár latin elemeket felhasználni és csak arról énekelnek, ami szívből jön – szövegeikben egyaránt megfér a mélabú és a végtelen életigenlés is. A tagok színházi kötődésének köszönhetően emlékezni fog rájuk, aki koncertezni látja őket: minden bulijukat egyedi performansz és látványvilág kíséri.

 

 

 

 

 

 

 

20.00 DUNGAREE
A stoner rockban utazó szegedi DUNGAREE zenekar két kislemez és számos koncert után elkészítette Bipolar World című albumát. A törekvés továbbra is az volt, hogy nyers erővel, riffekkel, grunge és blues életérzéssel töltött dalok tömkelegét alkossák meg, természetesen a zenekarra jellemző sajátos, csavaros módon. Olyan dalok szerepelnek a lemezen, amit maguk is hallgatnának élőben is, és bólogatnának rá a közönség soraiból. Semmi sallang, semmi felesleges töltelék, csak a szín tiszta erő. A zenekar 2017-ben elnyerte a Hangfoglaló program támogatását.

 

Gergely László – vokál
Zoltán Horváth – gitár
Attila Balogh – basszus
Dominik Dencs – dobok

 

 

Részletek

Dátum:
március 22
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény címkék:
, , , , , , , ,
Jegyet vásárolok